Wij gaan (gedeeltelijk) weer open!

Wij gaan (gedeeltelijk) weer open!
Vanaf 1 Juni open wij (gedeeltelijk) onze deuren weer, hieronder zullen wij u uitgebreid informeren.


Locatie Wageningen: Eerste openstelling op Donderdag 11 Juni van 17:00 – 18:00 daarna volgens schema.


Locatie Renkum: Eerste openstelling op Woensdag 3 Juni van 17:00 – 18:00 daarna volgens schema.


Locatie Ede: Helaas is het tot op heden nog niet mogelijk om een uitgifte om de week te laten plaatsvinden bij de locatie in Ede. Tot de zomervakantie zal in Ede dus helaas geen uitgifte plaatsvinden. Wij hebben er voor gekozen om de locatie in Wageningen en de locatie in Renkum open te stellen voor alle klanten die normaal in Ede hun spullen ophalen. Echter dien je jezelf hiervoor wel even aan te melden via de app of via de mail. Wij zorgen er dan voor dat er tot de zomervakantie ondersteuning voor je klaar ligt zodat je maar eenmalig vanaf Ede naar Wageningen of Renkum hoeft te komen.


Verder: – Houd ten alle tijden 1,5 meter afstand van de vrijwilligers en van elkaar. – Wij ontsmetten alle emmers, deksels en Hengsels. Lever deze dus schoon in! – Volg ten alle tijden de aanwijzingen van de vrijwilligers- Houd u zich niet aan de regels word u per direct uitgeschreven.


Wij zullen ons beste doen om u zo goed mogelijk te helpen en vragen hiervoor uw geduld en begrip.
TOT SNEL!!

Geef een reactie