Loods Wageningen

Timo, medewerker loods I Sylvia, Vrijwilligster Stichting dierenvoedselbank Wageningen I Hond Lola, Speciale dank aan het toppertje van de middag die netjes bleef zitten in het mandje.

Enige tijd geleden plaatsten wij al een sneak preview over een leuke nieuwe samenwerking, hier het verhaal. Soms hebben wij als stichting spullen waar bijvoorbeeld weinig vraag naar is of waar wij bijvoorbeeld meerdere arikelen van hebben. Zo gingen wij op zoek naar een manier om deze spullen toch nog van dienst te kunnen laten zijn voor de stichting. Hulp vonden wij gelukkig bij ๐Ÿ”ƒ Loods Wageningen ๐Ÿ”ƒ waar wij deze spullen mogen verkopen. De opbrengst van de verkochte spullen zal voor ๐Ÿ’ฏ% ten goede komen van de stichting, hoe tof is datโ€ผ๏ธ Dus als een ๐Ÿƒspeerโ€๐Ÿƒ โ€naar Loods Wageningen waar je voor jou huisdier allemaal leuke en handige artikelen kan vinden

HELAAS IS HET GEBOUW VAN LOODS VERKOCHT. BEDANKT LOODS VOOR JULLIE RUIMTE!

Geef een reactie