Verkoop koekjes voor het goede doel

St. Dierenvoedselbank Wageningen, Rijn IJssel Vakschool Wageningen en St. Dierenlot zijn een mooie samenwerking aangegaan om geld in te zamelen voor het goede doel. De studenten van de opleiding Ondernemer Bakkerij aan de Vakschool Wageningen ontwierpen en produceerden een speciaal koekje. ‘’Het poezenkoekje’’ zal gedurende de hele maand oktober te koop zijn in de konditorei (bakkerijwinkel) van de Vakschool Wageningen. Het opgehaalde bedrag zal ten goede komen aan St. Dierenvoedselbank Wageningen. Zij zetten zich in de gemeente Wageningen en de gemeente Renkum in om huisdieren te ondersteunen waarvan de baasje in financieel slecht weer zitten. St. Dierenlot heeft toegezegd het opgehaalde bedrag van de verkochte koekjes te verdubbelen!

De poezenkoekjes zijn de gehele maand oktober te koop bij de konditorei van Vakschool Wageningen. Heeft u speciale verzoeken of een groter aantal nodig dan kunt u het best een e-mail sturen naar ons mailadres of kom gezellig even langs in de konditorei van Vakschool Wageningen aan de Marijkeweg 20 te Wageningen.

Geef een reactie