Landelijke open dag dierenartsen

Landelijke open dag Dierenartsen en natuurlijk waren wij ook van de partij!! Stichting dierenvoedselbank werd uitgenodigd door de De Dierenarts in Wageningen. Het was een zeer leuke dag met een hoop activiteiten waaronder: Kijken achter de schermen bij de dierenarts, Schminken, grabbelen, loterij, Dierenambulance nederrijn, orthomanuele dierenarts en nog veel meer bezienswaardigheden en leuke dingen.

Wij hebben een hoop mensen ontmoet en informatie kunnen uitwisselen ook hebben we middels een loterij en donateurs weer een leuk bedrag opgehaald!!

Een impressie van de dag kunt u natuurlijk vinden op onze facebookpagina of door op de volgende link te klikken: https://www.facebook.com/tvrijnstreek/videos/1129456560441528/ Ook zijn er nog wat leuke foto’s gemaakt welke hiernaast worden weergegeven

Geef een reactie